Захопливий світ книги...

2024-04-02

/Files/images/кідрук.jpg Бібліотечні заклади нашого міста запрошують ознайомитися з творчістю Макса Кідрука, молодого українського мандрівника і письменника.
Народився 1 квітня в Рівному. Закінчив Рівненський університет за фахом інженер-енергетик. Працював у Києві інженером, менеджером, паралельно вивчаючи програмування, 3D-графіку та CAD-системи. Отримавши міжнародний грант, відправився в Стокгольм, де вступив до найбільшого технологічного університету Європи - Королівський технологічний інститут. Автор численних статей про КОМПАС-3D, моделювання, програмування і тривимірну графіку. У 2008 році вийшла книга Макс Кідрука «ArCon. Дизайн інтер'єрів та архітектурне моделювання для всіх», наступного року «КОМПАС-3D V10 на 100% ».
У 2008 році Кідрук відправився в подорож по Мексиці, яка справила на нього незабутнє враження. Під час подорожі Кідрук побував у покинутому місті Теотіуакан, на руїнах міст цивілізації майя Паленке і Яшчилан, а також в Акапулько і Канкуні.
Свої «нотатки мандрівника» Кідрук відправив на конкурс «Коронація слова» і несподівано отримав другу премію серед романів. Пізніше була видана книга «Мексиканські хроніки». Після письменницького успіху Кідрук продовжив подорожувати: відвідав Еквадор, Перу, Чилі, Китай і Бразилію. У 2009 році Макс Кідрук став першим зареєстрованим українцем на Острові Пасхи.
З-під пера Кідрука-мандрівника вийшли книги: «Мексиканські хроніки», «Навіжені в Мексіці», «Навіжені в Перу», «Подорож на Пуп Землі», «Бот: Ґуаякільський парадокс», «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи», «Де немає бога» та багато інших.
Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi